Maak kennis met Rick de Valk

Al uw tuinwensen kan ik vanuit jarenlange ervaring voor u vertalen middels een uniek handgetekend tuinontwerp. De basis voor een perfect aangelegde tuin die bij u past qua sfeer, stijl, materiaalkeuze èn budget. Mijn plannen zijn inzichtelijk en goed uitvoerbaar. De basis voor een onderscheidend mooie tuin, waaraan u jaren plezier zult beleven. Graag maak ik met u vrijblijvend een afspraak.

Een impressie vanuit vogelperspectief

Rick de Valk Tuinontwerp Advies

Advies

Is uw tuin reeds aangelegd, maar zou u toch graag nog wat willen veranderen? Bijvoorbeeld een groter terras, een overkapping, een renovatie in de beplanting? Voor elke aanpassing maak ik voor u met zorg een voorstel op maat.

Rick de Valk Tuinontwerp bemiddeling

Bemiddeling

Wilt u van start gaan met de aanleg van uw tuin en zoekt u nog een vakkundige hovenier die concurrerend de opdracht voor u kan uitvoeren? Daarin kan ik voor u bemiddelen. Met vele hoveniersbedrijven heb ik in het verleden samengewerkt.
Rick de Valk Tuinontwerp Begeleiding

Begeleiding

Ook kan ik als coördinator en intermediair voor u optreden tijdens de realisatie van de tuin. Uw belangen worden dan optimaal behartigd tijdens de uitvoering van het werk. Dit werkt altijd kostenbesparend en geeft een gegarandeerd goed eindresultaat.

“Al uw tuinwensen kan ik vanuit jarenlange ervaring voor u vertalen middels een uniek handgetekend tuinontwerp”

Tuinen van Rick de Valk

Nieuws over tuinen