Ook deze tuinen dienen meerdere doelen. In de eerste plaats is representatie van het bedrijf van groot belang. Een bedrijfspand in een fraaie groene setting heeft allure en straalt uit dat het goed gaat met het bedrijf. En dat heeft vervolgens invloed de werknemers en de bezoekers. Die voelen zich daar prettiger.

Bedrijven kijken vooral ook naar praktische zaken zoals voldoende parkeerplaatsen, een logische routing, ruime laad- en losplekken, veiligheid (terreinbewaking), de juiste verlichting, etc., etc. Maar waar vooral ook naar gekeken wordt zijn de kosten: Hoe is een buitenruimte representatief te maken en te houden, zonder dat de kosten uit hand lopen?. De mate van onderhoudsvriendelijkheid van een bedrijfstuin speelt daarin Een grote rol. Met een verrassend en goed doordacht tuinplan, is er de basis voor een onderscheidend fraaie tuin en zijn de kosten beheersbaar. Of het nu een grote of kleine bedrijfstuin betreft: Rick de Valk komt met een verrassend en passend voorstel.

Laat uw nieuwe bedrijfstuin ontwerpen door Rick de Valk

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een professioneel getekend tuinontwerp van Rick de Valk voor úw tuin? Neem vrijblijvend contact op.
blank