Tuinplan door Rick de Valk

Rick de Valk ontwerpt al meer dan 35 jaar tuinen met een heel eigen signatuur. Door die jarenlange ervaring kan hij voor elke situatie een passend tuinplan maken. De wensen en eisen, in combinatie met het budget van de opdrachtgever staan daarbij centraal. In zijn ontwerpen kiest Rick vooral voor duurzame, langetermijnoplossingen met kwalitatief goede materialen en veel groen. Beplanting kiest hij liefst in grotere formaten, als het budget dat tenminste toelaat.

De vormgeving kan strak, maar mag ook organisch van vorm zijn, of een combinatie van beide. De keuze hierin wordt in goed overleg, vooraf bepaald. Rick werkt zijn tuinplannen met het oog van een meester uit tot in de kleinste details. En dat zie je terug in het eindresultaat: een verrassend en inzichtelijk tuinplan, waar je naar blijft kijken, zo fraai uitgewerkt. Zo’n tuinplan is dé basis voor een prachtige, toekomstbestendige tuin. Tuinplezier voor jaren dus, in harmonie met de architectuur van de woning en ontworpen met respect voor de voor de omgeving en de natuur.

Een uniek handgetekend tuinontwerp

Alle ontwerpen van Rick worden door hem nog steeds met de hand zeer zorgvuldig op schaal getekend en worden vrijwel altijd vergezeld van een unieke vogelvlucht impressie in kleur. Door deze gecombineerde manier van ontwerpen wordt een tuinplan echt uniek en leesbaar. Voor de opdrachtgever is het meteen duidelijk hoe de tuin er straks uit gaat zien. En voor de uitvoering zijn de plannen zodanig helder, dat er geen misverstanden ontstaan bij de realisatie ervan.

Rick de Valk levert geen lopendebandwerk, maar levert vakwerk op maat, tegen schappelijke prijzen. Een goed en doordacht tuinplan is de basis voor een succesvol aangelegde tuin en wat betreft die ontwerpkosten: die verdienen zichzelf altijd terug. Een tuinplan kan gemaakt worden voor een geheel nieuw aan te leggen tuin, maar ook voor de renovatie van een gedeelte van uw tuin. Een tuinherinrichting advies ter plaatse behoort ook tot de mogelijkheden.